Smagninger på pubben, The Cavern samt andetsteds i byen

Vi prøver hele tiden at efterleve vores renommé som et dynamisk sted, hvor der konstant sker noget nyt, være det sig musik, sport, øl eller andre events. På denne side kan se vores aktuelle udbud af spændende smagninger - og bestemt ikke kun af øl!

Tilmeld dig for eksempel et af indehaver Torben Mathews’ halvårlige temasmagninger, hvor han som den eneste i landet drager ud i verden og finder spændende bryg fra et specifikt område, og så kommer hjem og laver et enestående stand-up show, hvor såvel lattermuskler som smagsløg kommer i aktion! Ønsker du at afholde en privat ølsmagning derimod, kan du bestille en ølsmagning med Torben Mathews her.

Eller hvad med en gin- eller romsmagning eller vores årlige Øl og Ost seance, hvor der altid er rift om billetterne?! Og skal det ikke være så formelt, og er I ikke så mange, så er en af vore In-House ølsmagninger måske en oplagt mulighed.

Med andre ord: lidt for enhver smag. Håber, du kan finde noget, der tiltaler!

Åbningstider

Pubben: Vinteråbningstider

Mandag: Lukket

Tirs - Tors: 14:00 - 24:00

Fredag: 12:00 - sent

Lørdag: 11:00 - sent

Søndag: 14:00 - 20:00 

Skærtorsdag: 14.00 - 24 Langfredag: 14.00 - 03.00 2. Påskedag: lukket

The Cavern: Kun åbent for selskaber og til specifikke events!

På Gin-syn!  

Afhentning af øl

Kun mod forudbestilling

 

Vores adresse

Den engelske pub

A L Passagen 2

6000 Kolding

Phone: Tlf.: 75 50 80 44

Email: torben.mathews@gmail.com

Nyhedsbrev: skriv til torben.mathews@gmail.com

Om Den engelske pub

Den engelske pub You'll Never Walk Alone blev startet i hjertet af Kolding i december 1990 som et forsøg på at etablere en autentisk pub med autentisk stemning i modsætning til så mange andre i dette land, der blot ved at hænge et udenlandsk flag op i vinduet mente, at man havde skabt et alternativ til traditionelle værtshuse og beverdinger.